22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Toplantı bahane yat gezisi şahane

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’da toplanan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Ekonomik ve Turizm Alt Komisyonu üyelerine yat gezisi düzenledi.

Yemekli yat turunda Antalya’yı denizden görme fırsatı bulan yaklaşık 40 parlamenter, doğa harikası falezlere ve kente hayran kaldı. Avrupalı konuklar kendileriyle yakından ilgilenen Başkan Menderes Türel ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğle saatlerinde açılan ve denizde yaklaşık 3 saat kalan Avrupalı parlamenterler, Antalya’yı çok sevdiklerini belirtti. Başkan Türel, Antalya olarak toplantıya ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Sizi burada ağırlamaktan büyük onur duyuyorum. En kısa zamanda tatil için sizleri ailelerinizle birlikte Antalya’ya bekliyorum. Gelmeye karar verdiğiniz anda beni aramanız yeterli" dedi.

AKPM Başkanı Evgeni Krilov da misafirperverliğinden dolayı Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti. Krilov, Antalya’da bulundukları süre içinde Türel’in kendilerini çok iyi ağırladığını kaydetti. Mevlüt Çavuşoğlu da Başkan Türel’e şükran dileklerini ileterek organizasyonun başarıyla yapılmasında katkısının büyük olduğunu dile getirdi.

Başkan Türel, AKPM Başkanı Evgeni Krilov ile AKPM üyesi AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’na günün anısına bir plaket takdim etti. Parlamenterler Türel’e misafirperverliği için teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 11:56:25
Güncelleme :26 Mayıs 2005 Perşembe 14:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?