1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Toprak'ın kayınpederi emekli olamadı

HALİS TOPRAK'IN KAYINPEDERİ EMEKLİ OLAMADI

TMSF'nin tüm mal varlığına el koyduğu Halis Toprak'ın kayınpederi İsmet Tağızade, emekli olabilmesi için SGK'ya olan borcunu damadının ödemeyeceğini kendisine bildirdiğini söyledi.

Ünlü iş adamı Halis Toprak'ın, 17 yaşındaki eşi Nazlıcan'ın huzur evinde yaşayan babası İsmet Tağızade'nin emekli olabilmesi için gerekli olan yaklaşık 5 bin 300 TL parayı ödemeyeceğini kayınpederine bildirdiği iddia edildi.

Kayınpederin kendisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle öfkeli olduğunu söylediği öne sürülen Toprak'ın, "Bizimle ilgili yaptığı açıklamalar hepimizi çok üzdü. Gerekli ve doğru olmayan birçok söz sarfetti. Üstelik borcun bu kadar fazla olduğunu söylemedi" şeklinde konuştuğu iddia edildi.

Emekli olabilmesi için Halis Toprak'ın Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) ödeme yapmasını bekleyen İsmet Tağızade ise aldığı haberle yıkıldığını söyledi. Halis Toprak'a içinde bulunduğu durumu anlatan mektup yazan Tağızade, damadından paranın ödenmeyeceği yönünde sözlü bir cevap aldığını belirtti. Emekli olabilmek için son ümidini de yitirdiğini dile getiren Tağızade'nin yeniden yeşil kart alabilmek için ayrı yaşadığı eşi Şehrinaz Tağızade'den boşanabileceğini belirtti.

Tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Tağızade, "Artık kimseden bir beklentim yok. Sağlığım günden güne bozuluyor. Bana karşı yapılanları Allah'a havale ediyorum" diye konuştu.

Öte yandan Nazlıcan Toprak'ın 18 Kasım'da hesaplatıp ödemediği borç için verilen 1 aylık süre doldu. İsmet Tağızade'nin emekli olabilmesi için borcun yeniden hesaplanması gerekecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 10:26:02
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 14:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?