22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Törende bandocuyu köpek ısırdı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kısa Film Festivali nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende bando takımında görevli Cem Evirgen'i, İstiklal Marşı çalmaya başladığı sırada köpek ısırdı.

Sağ bacağında hafif çizikler oluşan şansız bandocunun pantolonu parçalandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Gençler Arası Kısa Film Festivali için Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk koyma töreni düzenlendi.

Tören sırasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bando takımı da hazır bulundu. Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından bando takımı İstiklal Marşı çalmaya başladı. Binbir Gece dizisi oyuncusu Tardu Flordun, Sihirli Anne dizisi oyuncusu Sueda Çil, Kurtlar Vadisi oyuncuları Şefik Onat ve Eray Türk gibi
isimlerin de bulunduğu tören sırasında çevrede dolaşan başı boş bir köpek, bando takımında trampet çalan Cem Evirgen'i sağ bacağından ısırdı.

Bir anda panikleyen trampetçi, köpeği kovaladıktan sonra İstiklal Marşı'nı çalmaya devam etti. Marşın bitiminin ardından bacağını kontrol eden Evirgen'in sağ bacağında hafif çizikler oluştuğu gözlendi. Pantolon paçası delinen Cem Evirgen, törenin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi önüne kadar gerçekleştirilen kortej yürüyüşünü trampet çalarak tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 15:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?