1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Toros Akdeniz Gazze'ye yardım eli

Toros Akdeniz Anaokulu velileri, kermes gelirini ve Toros Akdeniz İlköğretim Koleji Okul Aile Birliği Tanışma Kaynaşma Kahvaltısı'nın elde edilen gelirini Filistinli çocuklara bağışladı.

Toros Akdeniz Koleji Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kahvaltıda bir araya gelen veliler, Gazze için bağışta bulundu. Yapılan kahvaltının geliri Gazze'ye aktarılacak olan kahvaltıda, 500 üzerinde veli bir araya geldi. Toros Akdeniz Anaokulu velileri kermes düzenleyip elde ettikleri bin 200 TL tutarındaki geliri Gazze'ye bağışladı. Ayrıca kahvaltıya katılan veliler 4 bin TL değerinde bağış da bulundu. Düzenlenen tüm etkinliklerden elde edilen 10 bin TL üzerindeki yardım Kimse Yok mu Derneği aracılığıyla Gazze'ye ulaştırılacak.

Toros Akdeniz Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Topatan, Filistin'de yaşanan acıyı ve insanların mağduriyetini yakından takip ettiklerini ve yaşananlar karşısında sessiz kalmamak için de bu kahvaltıyı organize ettiklerini belirtti. Fatma Topatan, çocukların harçlıklarını biriktirerek, velilerin ise kermes düzenleyerek, sandık yardımları kurarak duyarlılıklarını gösterdiğini söyledi.

Toros Eğitim Kurumları Genel Müdürü Özkan Turhan da, günümüzde cephelerin kalmadığını, bir düğmeye basılarak insanların üzerine bomba yağdırıldığını belirterek "Ne yazık ki bu bombalardan savaşla hiç ilgisi olmayan çocuklar zarar görüyor, mağdur oluyor. Gazze'nin acısını paylaşmak için burada bulunuyoruz" diye konuştu.

Tugra Restaurant'ta veliler ve Toros Akdeniz Koleji yöneticileri bir araya geldi. Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Döşemealtı Kaymakamı İbrahim Hayrullah Sun da kahvaltıya katıldılar.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 18:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?