22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Toros hiç yorulmuyor

Farklı başarıları ile kendinden söz ettiren Toros Koleji Sosyal Faaliyetlerde de lider olduğunu gösterdi.

Çağdaş dünyanın eğitimden beklentisi iletişimi güçlü insanlar yetiştirmesidir. Bu isteği gerçekleştirmenin bir yolu tüm öğrencilerin ilgi ve istekleri doğrultusunda bir etkinlikle ilişkilendirilmesinden geçmektedir. Öğretim yılı başında 16 değişik sosyal aktivite ile birinci ve ikinci kademenin programı yapıldı. Cumartesi sabah 1. kademe, öğleden sonra 2. kademe öğrencileri çalışmalarını yaptı. Tüm yıl boyunca bu program bazen hafta içine de kaydırılarak davam etti.

Pazartesi akşam öğrencilerimizin muhteşem gösterisine sahne oldu. Profesyonellere taş çıkartan güzellikte saz grubu, gitar grubu, org grubu, flüt grubu, İngilizce şarkılar, tiyatro, koro birinci ve ikinci kademe ayrı ayrı nefes kesen bir gösteri sundular.

Salonu dolduran izleyiciler zaman zaman sahnenin ritmine uydular, keyifli, neşe dolu vakit geçirdiler. Toros kolejine teşekkür eden veliler: “Müzik, tiyatro, spor gibi her alanda öğrencilerimizi yetiştiriyorsunuz. Toros eğitimde olduğu gibi sosyal faaliyetlerde çocuğunuzu hayata hazırlıyor. Toroslu olmaktan çok mutluyuz” dediler.

Toros koleji Sosyal faaliyetler koordinatörü Nehar Amedcioğlu “Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve katılan öğrencilerimizi kutluyorum. Veliler cumartesi çocuklarını getirerek fedakarlık yaptılar, onları da kutluyorum. Sosyal faaliyetler gelecek yıl klüp faaliyeti olarak hafta içinde, her öğrencinin bir etkinlikte etkin rol alması şeklinde devam edecek.

Çocuklarımızın özgüven, başarı arkadaşlık gibi konular da sosyal faaliyetlerin önemi büyüktür. Torosta her sosyal faaliyeti önemsiyoruz. Bir yıl boyunca yorulduk, ama bu akşam görüyorum ki yorgunluğa değdi” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 11:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?