21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Torres'in gözü Türkiye'de

Brezilya Milli Takımı'nın 1970'li yıllarda kaptanlığını, daha sonra da teknik direktörlüğünü yapan Carlos Alberto Torres'in, Türkiye'de bir kulüp çalıştırmak istediği açıklandı.

Süper Lig kulüpleriyle görüşmek üzere Türkiye'ye gelen Brezilyalı teknik adamın menejeri Serdar Özkeskin, "Torres, kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor" dedi.

Başta Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere, Türk takımlarının Avrupa ve dünya futbolunda elde ettiği başarılar, ünlü futbolculardan sonra teknik adamların da yönünü Türkiye'ye çevirmesine yol açtı. 1970-1982 yılları arasında Brezilya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan, 2000'li yıllarda ise bu takımın teknik direktörlüğünü üstlenen Carlos Alberto Torres'in menajeri Serdar Özkeskin, Brezilyalı teknik adamın kariyerine Türkiye'de devam etmek istediğini açıkladı.

İLK TERCİHİ GALATASARAY

Brezilya Milli Takımı'nın başındayken 2 kez Güney Amerika Kupası'nı kazanan ve daha sonra teknik direktörlüğünü üstlendiği Flemengo takımıyla sayısız başarılara imza atan Torres'in dünya futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu belirten Özkeskin, Süper Lig'deki bir çok takımla temasa geçeceklerini söyledi. Torres'in özellikle Avrupa'da başarılı olan takımları gönlünden geçirdiğini vurgulayan Özkeskin, "Öncelikle gönlünden geçen, Karl Heinz Feldkamp'ın istifasıyla teknik direktörsüz kalan Galatasaray.

Kendi oyun mantalitesine uygun gördüğü Galatasaray'ı yeni başarılara uçurabileceğini düşünüyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 12:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?