21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Toskay'ın yerel seçim açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuncay Toskay, 2009 yerel seçimlerinin Türk demokrasi tarihi ve siyasi hayatı için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. 

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü MHP Antalya İl Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan MHP Genel Başkanı Yardımcısı Toskay'a partililer yoğun ilgi gösterdi. Parti üyeleriyle tek tek bayramlaşan Toskay, burada yaptığı konuşmada, 2009 yerel seçimlerinin önemine dikkat çekti. 

29 Mart 2009 yerel seçimlerinin Türk demokrasi tarihi ve Türk siyasi hayatı için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Toskay, "Biz tek başına iktidar olma iddiasıyla Türkiye'nin bu sorunlarını kökünden ve kökü bir şekilde çözmek amacıyla yola çıkmış bir siyasi hareketiz. Bu hareketin hedefine ulaşabilmesi için toplumun bütün kesimlerinde fikir birliğini, hedef birliğini sağlamamız gerekir. Türkiye artık sanal gündeminden gerçek gündemine geçmeye başladı. Artık Türkiye türban ve kapatma davasını konuşmuyor. Medyada artık ekonomik konular değerlendiriliyor, ekonominin gerçekleri el alınıyor. Toplumda bunu bilmekte ve bu konuda endişe duymaktadır" dedi. 

Bayramlaşma törenine MHP Genel Başkanı Yardımcısı Tuncay Toskay'ın yanı sıra Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Aydın Yeşilyurt ve çok sayıda partili katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 14:58:30
Güncelleme :3 Ekim 2008 Cuma 10:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?