1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

TP Genel Başkanı Şener Antalya'da

TÜRKİYE PARTİSİ GENEL BAŞKANI ŞENER ANTALYA'DA

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, 16 yıl milletvekilliği hayatı ve bunun 6 senesinde bakanlık görevinde bulunduğunu süre zarfında TBMM'ye kendisiyle ilgili şu ana kadar tek bir dokunulmazlık dosyası gelmediğini söyledi.

Partisinin Antalya İl Başkanlığı'nın açılışına katılan TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener, parti otobüsünün üzerinden vatandaşları selamladı. Otobüsü üzerinde partililere seslenen Şener, dünyada işsizin en fazla olduğu ülkenin Türkiye olduğunu savundu.

Türkiye'de sanayi tesislerinin de çökertildiğini belirten Şener, "Tarımda girdi maliyetleri arttı ve çiftçi toprağını ekemez, biçemez hale geldi. Üretici birlikleri işlevlerini yapamaz hale getirildi.

Ülkemiz de daha önceleri kendimizin ürettiği ve ihtiyacını karşılayıp yurt dışına gönderdiğimiz pamuk ve tütünü şimdilerde yurt dışından satın almaya başladık" dedi.

TP Genel Başkanı Şener, 16 yıl milletvekilliği yaptığını bunun 6 senesinde Bakanlık görevinde bulunduğunu belirterek, "TBMM'ye benimle ilgili gelen tek bir dokunulmazlık dosyası yoktur. Dokunulmazlığımı bırakarak aranıza geldim. Bana dokunmak isteyen varsa hodri meydan" diye konuştu.

TP iktidarında Başbakan ve Bakanlar dahil hiç kimsenin dokunulmazlığının olmayacağını ileri süren Şener, "Suç işleyen herkese dokunulacak. İktidar olmamız durumunda sağlıkta katkı payını kaldıracağız, yabancıya toprak satışına da izin vermeyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener, partisinin il başkanlığı binasının açılışını yaptı.

TÜRKİYE PARTİSİ GENEL BAŞKANI ŞENER ANTALYA'DA
TÜRKİYE PARTİSİ GENEL BAŞKANI ŞENER ANTALYA'DA
TÜRKİYE PARTİSİ GENEL BAŞKANI ŞENER ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 18:05:00
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 19:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?