22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Trabzon Antalya'da Lige hazırlanıyor

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampta bulunan Trabzonspor, sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.


Kamp yaptığı Belek Gloria Otel'in sahasında Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katıldı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda düz koşu ve kültür-fizik hareketlerinin ardından yarı alanda iki grup halinde çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Ersun Yanal, antrenmanda oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Hayli neşeli geçen antrenmanda futbolcular sürekli birbiriyle şakalaştılar. Sakatlıkları bulunan kaleci Tolga ve Hrvoje Cale, antrenmanda takımdan ayrı
çalıştı.


Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal, 2009'da tüm dünyaya kardeşliğin ve dostluğun hakim olmasını diledi.
Trabzonspor'da taraftarın, camianın güvenini kazanan bir kadro olduğunu ifade eden Yanal, "Oluşturduğumuz kadro önümüzdeki yıllarda her yıl başarı elde edebilecek yapıda. Bunun için de ciddi bir çaba harcanıyor. Umarım önümüzdeki yıllarda da Trabzonspor şampiyonluklar, kupalar elde eder.

Trabzonspor, kadro açısından önemli bir yapılanma içerisinde. Bu yapılanmada değişikliklerin olması doğal. Önemli olan değişikliklerin sayısını doğru tutturmak. Trabzonspor'a kazandırılacak oyuncuların tespiti için büyük
çaba harcıyoruz" dedi.
Trabzonspor'da değişikliklerin kolay olmadığını belirten Yanal, "Zaman zaman güzel şeyler yaptık, bazen kaçırdıklarımız oldu. Ama olumluya doğru bir gidiş var. O yüzden 2008 bizim için umut dolu bir yıl oldu" diye konuştu.


Takım kaptanı Hüseyin Cimşir ise, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti. 2009 yılında camiaya başarılı bir Trabzonspor izlettirmek istediklerini kaydeden Hüseyin Çimşir, "Bu sezon özellikle yeni bir kadro oluştu. Yetenekli oyuncularımızı var. Artılarımız da eksilerimiz de var. Artıları cebimizde tutup, eksileri en kısa sürede giderip, 2009'da başarılı bir Trabzonspor'u camiaya izlettirmek istiyoruz. Şampiyonluk yarışı ile ilgili şu an bir şey söylemek için çok erken, çünkü
önümüzde 18 tane lig maçı var.

Ama şunu söyleyebilirim. Biz yeni kurulmuş bir takımız. Bu 3-4 yıllık kurulan bir kadro. Bu kadro yetenekli oyunculardan kurulu. İlerleyen 3-4 yıl içerisinde Trabzonspor ile ilgili hedeflere ulaşabilecek olan bir takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Bu yıl sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine Hüseyin Cimşir, yönetimin kendisiyle devam etmeye karar vermesi durumunda kendisi açısından sorun olmayacağını söyledi.


Kamerunlu defans oyuncusu Song da, 2009 yılında başarılar elde edeceklerini söyledi. Yeni yılın herkese mutluluk getirmesini dileyen Song, "2008'de elde ettiğimiz başarıyı 2009'da da sürdürmek istiyoruz. 2008'in ilk devresini iyi bir şekilde bitirdik. Ara dönemde ve 2009'da daha iyi şeyler yapıp biraz daha kendimizi geliştirmemiz gerek. 2008 yılının muhasebesini yapacak olursam, hayli olumlu bir ligi geride bıraktık" dedi.


Öte yandan Trabzonspor, yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:06:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?