21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Trabzonspor Antalya'da

Trabzonspor, Süper Lig’in ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmek üzere bu sabah uçakla İstanbul’a gitti. Trabzonspor kafilesi diğer futbolcular takıma İstanbul’da katıldıktan sonra 15 günlük kamp için Antalya’ya hareket edecek.

Trabzonspor’un golcü futbolcusu Mehmet Yılmaz, Trabzon Havalimanı’nda hareket öncesi yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek Trabzon’a dönmek istediklerini söyledi. 15 günlük hazırlık kampını çok çalışarak en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini kaydeden Mehmet Yılmaz, "Kamp süresince iyi bir çalışma dönemi geçirmek istiyoruz. Arkadaşlarımızla burada iyi bir şekilde kaynaşarak ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde Trabzon’a dönmek istiyoruz" dedi. Tayfun Cora’da yeni teknik direktörleri Şenol Güneş ile iyi bir hava yakaladıklarını ve bu hava ile 2. yarıya iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Kulüp Mali Saymanı Yüksel Şimşek’in başkanlığını yaptığı kafilede, Kaptan Fatih Tekke, Gökdeniz, Hüseyin, Mehmet Yılmaz, Lee, Tolga, Hasan Üçüncü, İbrahim Ege, Selim, Ufuk ve Ali Şen bulunurken, Trabzonspor kafilesi, İstanbul’da diğer futbolcularla buluştuktan sonra Antalya’ya hareket edecek.

Antalya-İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2005 Pazartesi 11:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?