21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Trabzonspor'un kampı sürüyor

TRABZONSPOR'UN ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'un sabah yapılan antrenmanında Ferhat sakatlandı.

Bordo-mavili takım, Gloria Otelleri'nin sahasında sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yarı sahada yapılan çift kale maçta Ferhat Öztorun sağ ayak bileğinden sakatlandı. Genç futbolcu, ilk müdahalesinin ardından otele götürüldü.

Bu arada kampa geç katılan Brezilyalı futbolcu Jaja, takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Kampa geç katılan futbolculardan Alanzinho ise neşeli hareketlerle dikkat çekti. Brezilyalı futbolcu, yeni transferler Brozek kardeşlerle birlikte takımdan ayrı çalıştı. Yeni transfer Mehmet Çakır ise kampa hazır geldiği için takımla birlikte çalışmalara katıldı. Kampa geç katıldığı için takımdan ayrı çalışan Colman da bugün ilk kez takımla birlikte antrenman yaptı.

Werder Bremen maçında forma giyen futbolculardan kaleci Yattara, Umut, Giray, Mustafa, Tayfun, Barış ve kaleci Tolga dinlendirilirken, maçta forma giyen Cale, Engin ve Sezer de hafif bir çalışma yaptı. Sol arka adalesinde sakatlığı bulunan Egemen'in de tedavisine otelde devam edildi.

Öte yandan, antrenmanı izleyen Kocaeli Körfezspor'un Futbol Şube Sorumlusu İsa Yıldırım, teknik direktör Şenol Güneş'e takımlarının 61 numaralı formasını hediye etti.

TRABZONSPOR'UN ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR
TRABZONSPOR'UN ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR
TRABZONSPOR'UN ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 13:49:01
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 15:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?