1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Trafik canavarı fazla mesaide...

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazadan sonra hurdaya dönen otomobillerde sıkışan sürücüler ve yolcular sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Kazaya karışan araçlardan birinde bulunan Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik kurallarına uyan sürücülere verilen teşekkür belgesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 01.00 sıralarında Kepez ve Muratpaşa ilçelerini birbirinden ayıran Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Şehir merkezinden havalimanı istikametine doğru seyreden Ece Y. (25) idaresindeki 07 EC 319 plakalı otomobil, orta refüjdeki sulama nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak karşı şeride geçti.

Ece Y.'nin kullandığı otomobil burada Engin Ü. (46) idaresindeki 06 TMU 63 ve Çiğdem İ. yönetimindeki 07 AJF 46 plakalı otomobiller ile çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 3 araçta hurdaya dönerken, otomobillerde bulunan Ali Aktaş, Çiğdem İ., Engin Ü. ve Ece Y. sıkıştıkları yerlerden itfaiyenin çalışması sonucunda kurtarıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar Antalya'daki çeşitli hastanelere kaldırılırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan kazada Çiğdem İ.'nin kullandığı otomobilde bulunan ve Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan trafik kurallarına uyan sürücüler için hazırlanan teşekkür belgesi dikkatlerden kaçmadı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 13:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?