7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Trafik canavarı turistleride yuttu

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde İngiliz turistlerin içinde bulunduğu araç uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 turist hayatını kaybetti, 2 turist de yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Antalya'dan Fethiye'nin Üzümlü beldesindeki otellerine dönen turistlerin içinde bulunduğu İngiliz vatandaşı Alan John Davi (59) yönetimindeki 48 ME 189 plakalı otomobil, Korkuteli-Fethiye Karayolu 57. kilometresindeki Fethiye Bekçiler köyü çıkışında direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu 30 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada araç içinde bulunan sürücü Alan John Davi olay yerinde hayatını kaybederken, Barry Micheal Chappell (62) de yaralı olarak kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalelere kurtarılamadı. Araçta bulunan Mori Davi (53) ve Patricia Chappell (53) ise, ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Antalya Özel Anadolu Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Alan John Davi'nin cenazesi, otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Antalya Özel Anadolu Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr. Buran Germen, hastanede tedavi altına alınan 2 İngiliz hastanın durumunun ağır olduğunu belirterek, "Mori Davi'nin kaburgasında, Patricia Chappell'in de boynunda kırıklar tespit edildi. Her iki hastaya da cerrahi müdahale gerekiyor. Ortopedi ve beyin cerrahi uzmanlarımız şu an gerekli müdahaleyi yapıyorlar" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2007 Cuma 07:38:41
Güncelleme :21 Temmuz 2007 Cumartesi 17:01:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?