8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Antalya'nın Alanya İlçesine tatile gelen Alman çift, bir otomobilin altında kaldı. Kazada Alman turistlerden biri ölürken diğeri yaralandı.

Almanya'dan Alanya'nın İncekum beldesine tatile gelen Heinz ve Gisela Leibe çifti sabahleyin alış veriş için otellerinden ayrıldı. Alış veriş merkezine gitmek için kara yolunun karşısına geçmek isteyen Almanlar alt geçit yerine vatandaşlar tarafından iki şerit arasına yapılan tahta köprüden geçmek istedi. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden 39 yaşındaki Hasan Ali Ergen yönetimindeki 07 LL 400 plakalı otomobilin altında kaldılar. Kazada Heinz Leibe hayatını kaybederken eşi ağır yaralandı.

Özel Can Hastanesi'nde tedavi altına alınan Gisele Leibe'nin hayati tehlikesi bulunuyor. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri otomobil sürücüsü Ergen'e alkol testi yaptı. Polis ve jandarma ekipleri tarafından olay yerine çağırılan otel çalışanları cesede bakarak turistlerin kimliklerini belirlemeye çalıştı.Yaşlı turistin cesedi İncekum Belediyesi morguna kaldırıldı. Bariyerlere kaçak yapılan tahta köprü belediye ve polisler tarafından kapatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 16:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?