22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Trafik kazası: 3 ölü

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de ağır yaralandı. Kaza anı ise bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, bugün saat 19.30 sıralarında Manavgat-Alanya Yolu Akseki Yol Kavşağı'nda meydana geldi. Konya istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 42 AP 850 plakalı araca Alanya istikametinden Manavgat istikametine gitmekte olan Mustafa İnce'nin kullandığı 07 L 1997 plakalı tur otobüsü çarptı.

İçerisinde turistlerin bulunduğu otobüsün altında bir süre sürüklenen otomobil, yol kenarına savruldu. Kazanın ardından otobüste ölen ya da yaralanan olmazken, 6 kişinin bulunduğu otomobilde, kimliği belirlenemeyen bir bayan olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 5 kişinin kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesi'nde, tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan Ali Yiğitbaş ve kardeşi Lokman Yiğitbaş hayatını kaybetti. Ali Yiğitbaş'ın eşi Hatice Yiğitbaş ve oğulları Osman ile Uğur Yiğitbaş ise tedavi altına alındı.

Kazanın meydana geldiği kavşakta, trafik lambalarının yanmadığı öne sürülürken çevredeki vatandaşlar, ölüm yolu olarak bilinen, anılan kavşakta, ışıkların yanmamamasına anlam veremediklerini söylediler. Kazanın ardından inceleme başlatan savcılık, olay anını saniye saniye görüntüleyen akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı.

Savcılık, olayla ilgili bir soruşturma başlatırken, tur otobüsünün sürücüsü Mustafa İnce gözaltına alındı.

...
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 09:08:02
Güncelleme :13 Temmuz 2008 Pazar 13:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa iyiol IP: 88.232.178.xxx Tarih : 13.07.2008 12:25:05

YAZIK YAZIK DAHA DİKKATLİ OLALIM Bİ AİLE GİTTİ