7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Trafik kazası: 3 yaralı

Antalya'nın Alanya İlçesi D-400 Karayolunda meydana gelen kazada, ikisi Alman turist 3 kişi yaralandı.

Alanya'da müşteri kapma yarışı sırasında kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen otobüs şoförü seyir halindeki otomobile çarptı. Kazada otobüste yolcu olarak bulunan Alman uyruklu 2 kadın turist ile otomobilin sürücüsü yaralandı.

07 NDL 27 plakalı Tosmur Belediyesi'ne ait özel halk otobüsüyle kavşaktaki kırmızı ışığa uymayan Hasan Koparan, Mahmutlar yönünden Alanya'ya giden Ömer Can'ın kullandığı 07 NIF 28 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada çarpışmanın şiddetiyle savrulan otobüs uyarı levhaları ve aydınlatma direğine çarptı. Kazada, otobüste yolcu olarak bulunan Alman uyruklu kadın turistler Mandy Edstein (31) ve Maren Adam (40)'ın üzerine otobüsün kırılan camları düştü. Camların altında kalan kadınlar şans eseri hafif yaralanırken, otomobil şoförü Ömer Can da taktığı emniyet kemeri sayesinde kazayı ufak sıyrıkla atlattı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Alanya Özel Can Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası şoka giren ve polisin çabalarıyla otobüsten indirilen Hasan Koparan, gözaltına alındı. Kaza yerinde bulunan vatandaşlar ise otobüslerin yolcu kapma uğruna vatandaşların hayatını tehlikeye attıklarını, bu kazaların sık sık meydana geldiğini bildirdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 10:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?