1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Trafikte kovalamaca!

Antalya'da, kaçan bir dilencinin yakalanma anı MOBESE kameraları tarafından kaydedildi. Antalya merkezde Migros kavşağı önünde dilenen bir kişi kameralar tarafından tespit edildi. MOBESE tarafından kaydedilen görüntülerde kırmızı ışıkta duran araçların yanına aksayarak ve elleri titreyerek yürüyen dilenci, polis ekiplerinin olay yerine geldiğini görünce bir anda eski sağlığına kavuşarak hızla kaçmaya başladı.

Polisin bulunduğu istikametin ters yönünde koşan dilenci seyir halindeki bir vatandaş tarafından önü kesilerek durdurulmak istendi. Bu denemesinde başarılı olamayan sağduyulu vatandaş, kaçan dilenciyi durdurmak için bu kez de arabasından inerek seyir halindeki trafiğin içine hiç düşünmeden dalarak dilenciyi yakaladı. Dilenciyi arkadan gelen polislere götüren vatandaş, bu esnada usta bir polis gibi dilenciyi yere yatırmayı da ihmal etmedi.

Vatandaş, dilencinin daha hızlı koşmak için çıkardığı ayakkabıları da polise teslim etti. Adını açıklamayan vatandaş, daha sonra polise yardım etmenin gönül rahatlığıyla olay yerinden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 21:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?