16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Triatlon kupa finali Alanya’da

2011 AVRUPA TRİATLON ŞAMPİYONASI KUPA FİNALİ ALANYA’DA YAPILACAK

İrlanda’nın Athlone şehrinde düzenlenen Avrupa Triatlon Federasyonu Genel Kurul Toplantısı’nda Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş başkanlığındaki heyet, bir sunum yaptı.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Onursal Başkan Halil Kılıçoğlu, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve federasyon görevlileri Alper Koçak ve Zeynep Ölçten’den oluşan 5 kişilik heyet, Uluslararası Triatlon Federasyonu’nun (ETU) İrlanda’nın Athlone şehrinde yapılan Genel Kurulu’na katıldı. Genel Kurulda 2012 Avrupa Şampiyonası’na talip olan Türkiye ile İsrail ekipleri birer sunum yaptı.

ALANYA’YI TANITTILAR

2012 Avrupa Şampiyonası’nın Alanya’da yapılması için sunumda öncelikle Alanya ve Türkiye’yi tanıttıklarını söyleyen Hamdi Güneş, “Ancak Yönetim Kurulu tercihini, havaalanı ulaşımları, iklim şartları ve tecrübe gibi birkaç özellikleri nedeniyle artıları olan Eilat tarafına kullandıklarını açıkladılar. Türkiye heyetini de çalışmaları ve istekleri konusunda takdir ettiklerini belirterek 2011 Avrupa Kupa finalini Alanya’ya verdiklerini resmen açıkladılar” dedi.

DENETLEME KURULU’NDA TÜRK ÜYE

ETU Genel Kurul toplantısında Türkiye Triatlon Federasyonu’nu adına aday gösterilen Federasyon Onursal Başkanı Halil Kılıçoğlu’nun Denetleme Kurul Üyesi olarak seçildiğini ifade eden Güneş, İrlanda gezisinin uluslararası tecrübe ve yeni yönetimle tanışma açısından çok yararlı geçtiğini belirtti. Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, ikili görüşmelerde geleceğe yatırım yaptıklarını da sözlerine ekledi.

2011 AVRUPA TRİATLON ŞAMPİYONASI KUPA FİNALİ ALANYA’DA YAPILACAK
2011 AVRUPA TRİATLON ŞAMPİYONASI KUPA FİNALİ ALANYA’DA YAPILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 11:53:01
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 18:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?