21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

TSYD'den Özdilek'e ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi Başkanı İbrahim Okumamış ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Antalyaspor Teknik Direktör Mehmet Özdilek'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

TSYD Antalya Şubesi Başkanı İbrahim Okumamış ve yönetim kurulu üyeleri, Hasan Subaşı Tesisleri'nde Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'i ziyaret etti. İbrahim Okumamış, Teknik Direktör Mehmet Özdilek'e çiçek vererek, yeni görevinde başarı diledi. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Okumamış, Antalya medyasının Antalyaspor Kulübü ve yeni teknik heyetle uyumlu bir şekilde çalışacağına olan inancını dile getirdi.

Ziyaretlerinden dolayı TSYD Antalya Şubesi Başkanı İbrahim Okumamış ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından iyimser bir havanın yakalanmış olmasının tüm ekibi yüreklendirdiğini söyledi.

Özdilek, "Maç sonrasında futbolcularımızın zihinsel yorgunluklarını attığını gözlemledim. En önemli şey kendine hedef koymak ve o hedefe inanmaktır. Hedefimizi belirledik, takımın bundan sonra daha iyi olacağına yürekten inanıyoruz. Milli takımımıza futbolcu veren Antalyaspor, eminim bu başarıyı yakın zamanda yine gösterecek" dedi.

Ziyarette TSYD Antalya şubesi yönetim kurulu üyeleri Erkan Erman, Şifa Çiçek, Mustafa Noyan, Osman Öztokmak ve Ahmet Geven hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 18:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?