1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Tuana Efsanesi’ sahnelenecek

Anadolu Ankara Gösteri Merkezi yöneticileri, Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras' ı ziyaret ederek, Tekirova’da sezon boyunca ‘Anadolu Tuana Efsanesi’ni sahnelemek konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye'nin 5 bin kişilik gösteri ve kongre merkezi ile 2 büyük merkezine sahip olan Ankara Gösteri Merkezi yöneticileri Başkan Üras' ı GATAB’da ziyaret etti. Sezon boyunca Tekirova’da ‘Anadolu Tuana Efsanesi’ni sergilemek istediklerini söyleyen yöneticiler, '”60 kişi ile sahneleyeceğimiz Tuana efsanesinin içerisinde halk oyunları, sema gösterileri gibi birbirinden değişik gösteriler yer alacak. Tüm bu gösterileri modernize etmeden sahneye koyacağız” dedi.

Ankara Gösteri Merkezi yöneticilerinin projesini dinleyen Başkan Üras ise bu tür organizasyonlara hem GATAB hem de Tekirova Belediyesi olarak her zaman destek olabileceklerini söyledi. Başkan Üras, “Bölgemizde bu tür organizasyonların gerçekleştirilmesi hem turizme katkı sağlayacaktır, hem de tatilini bölgemizde geçiren turistleri otel dışına çıkarmış olacaktır.Böylelikle esnafa da katkı sağlayacaktır” dedi.

Önümüzdeki hafta proje çalışmalarını tamamlayacak olan Anadolu Ankara Gösteri Merkezi yöneticileri daha sonra projeyi Başkan Üras' a sunacak. Projenin gerçekleşmesi halinde ise Temmuz ayından itibaren Anadolu Ankara Gösteri Merkezi Tekirova Amfi Tiyatro’da sanatseverlerle buluşacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 17:16:10
Güncelleme :23 Haziran 2009 Salı 17:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?