1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tugayoğlu Caddesi yenileniyor

TUGAYOĞLU CADDESİ SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Manavgat Belediyesi, kentin en hareketli ana arterlerinden birisi olan Tugayoğlu Caddesi’ni daha işlevsel hale getirmek amacıyla silbaştan yenileme çalışmalarına başladı. Başkan Sözen çalışmalar tamamlandığında Tugayoğlu Caddesi’nin modern bir çarşı merkezi görünümüne kavuşacağını söyledi.

Tugayoğlu Caddesi’ndeki çalışmalar kapsamında granit parke taşı ile yol ve kaldırım döşeyecek olan Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ayrıca çift taraflı araç park cepleriyle hem yeni park alanları yaratacak, hem de daha düzenli ve modern kaldırımlar oluşturacak. Yapılan işlemler sırasında yağmursuyu drenaj kanalları ile kanalizasyon ve içme suyu hatları da yenilenecek. Tüm çalışmalar tamamlandığında ise cadde boyunca kaldırımlar ağaçlandırılarak peyzaj düzenlemesi de yapılarak bölgede modern bir alışveriş merkezi yaratılacak.

KAOS ORTADAN KALKACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gece gündüz yaptıkları çalışmayla, düzensiz kaldırımları, dengesiz araç cepleri nedeniyle trafiğin ve alıveriş hayatının olumsuz etkilendiği caddedeki kaosu gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için ilgili birimlere talimat verdiğini de belirten Başkan Sözen, çevreye verilen rahatsızlık nedeniyle de esnaftan özür dileyerek destek istedi.

TUGAYOĞLU CADDESİ SİL BAŞTAN YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 16:33:02
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 16:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?