1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Tuğba Özay oy peşinde

Ünlü manken Tuğba Özay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarılar Kadın Kolları tarafından düzenlenen çay partisine katıldı. Özay, CHP Sarılar Belediye Başkan Adayı Mustafa Erkan Ersoy için belde halkından oy istedi.

CHP Sarılar Kadın Kolları tarafından Ece düğün salonunda düzenlenen çay partisine ünlü manken Tuğba Özay, CHP Antalya Milletvekili Atilla Emek, CHP İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, CHP Side Belediye Başkan Adayı Haydar Barut ve çok sayıda bayan katıldı. Kalabalık nedeniyle izdihamın yaşandığı etkinlikte salonun kısa sürede dolması nedeniyle birçok Sarılarlı bayan koridorlarda ayakta etkinliği takip etmek zorunda kaldı.
Çay partisinde konuşma yapan CHP Sarılar Belediye Başkan Adayı Mustafa Erkan Ersoy, şöyle konuştu: "bu seçimde birçok projemiz var. Bu projeleri de bir bir yerine getireceğime burada söz veriyorum. Burada yapılacak çok işimiz var. Çocuklarımızın geleceği ve yaşanabilir bir Sarılar için benim tekrar aday olmamı istediler. Bende tekrar aday oldum. Bize vereceğiniz destek çocuklarımızın geleceği ve daha mutlu bir yaşam içindir. Ben bu duygu ve düşüncelerle kadın kollarımızın tertiplemiş olduğu çay partimize hepiniz tekrar hoş geldiniz."

Manavgat'ta çiftliği bulunan ünlü manken Tuğba Özay da, CHP'li Başkan Ersoy'a destek vermek için anne ve babasıyla birlikte geldiği Sarılar'da çay partisine katılanların ilgi odağı oldu. Üzerine Mustafa Erkan Ersoy yazılı tişört giyerek elinde CHP bayrağı ile Ersoy'a oy isteyen Özay vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında kadın haklarına değinen Özay, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlara seçme ve seçilme hakkını verdiğinde Avrupa'nın hiç bir kentinde kadınlara bu hakkın tanınmadığını söyledi.

Özay, konuşmasını şöyle sürdürdü: "bugün burada sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Erkan başkanın yanında olmaktan çok mutluyum. Ben sizin bu coşkunuzu paylaşabilmek adına buradayım. Dışarıda da yağmur var. Ben yağmurun bereket getireceğine inanıyorum. İnşallah oylara yağmurun bereketi yansıyacak ve Mustafa Erkan Ersoy bu seçimin galibi olacaktır."
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 18:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?