7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tuğba Özay seçimden umutlu

Ünlü manken Tuğba Özay, 22 Temmuz'da yapılacak seçimlerin CHP'nin zaferiyle sonuçlanacağını, 23 Temmuz'da CHP'nin tek başına iktidar olacağını ileri sürdü.


Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Bucakşıhlar köyünde çıkan orman yangınında evi hasar gören Tuğba Özay, bir süredir evindeki tadilat işleriyle uğraşıyor.


Ünlü manken Tuğba Özay, iki yıldır üst üste hem de aynı mevsimde Bucakşıhlar köyünde orman yangını çıktığını belirterek, şöyle konuştu: "Şu an bulunduğumuz alan ben geldiğim zaman bakir, ormanlık bir alandı. Annemle babamı arayıp tam aradığımız yeri bulduğumu söyledim. Kısa sürede üzerinde bir gecekondu bulunan bu alanı içerisinde bir çok bitkinin bulunduğu bir çiftliğe dönüştürdük. Burası insana huzur veriyordu. Ne zaman dinlenmeye ihtiyaç duysam buraya koşuyordum. Ne var ki son iki yıldır birileri eşi benzeri bulunmayan bu ormanı yakmaya başladı. Şu an görülen manzara insanın yüreğini sızlatıyor. Bu orman yanacağına keşke benim çiftliğim yansaydı."


Özay, ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan ihtiyacının doruğa çıktığını belirterek şöyle konuştu: "Cumhuriyet Halk Partisi 22 Temmuz'da yapılacak seçimlerden birinci parti olarak çıkacak ve tek başına iktidara gelecektir. Türkiye'nin kurtuluşu sadece bununla mümkün olacaktır. O zaman yanan bu ormanların, ülkede kötü giden her şeyin hesabı sorulabilecektir. Partimin iktidara gelmesi için ben de üzerime düşeni yapmaya hazırım."


CHP HEYETİ ZİYARET ETTİ


Bucak Şıhlar köyünde çıkan yangında çiftliği zarar gören CHP üyesi manken Tuğba Özay'ı da ziyaret eden Osman Kaptan ve beraberindeki partililer Özay ile 22 Temmuzda yapılacak seçimle ilgili bir sohbet etti.


Özay, konuşmasının ardından Milletvekili Osman Kaptan'dan aldığı CHP şapkası ile zafer işareti yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Osman Kaptan, CHP İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileriyle birlikte Bucak Şıhlar köyüne gelerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sundu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 19:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?