21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Tüp bebek İngiltere yolcusu

Antalya’da kurulu bulunan ve başarılı sonuçlarının yanı sıra , ulusal ve ulusularası bilimsel çalışmaları ile de gündemde olan Özel Antalya Tüp Bebek Merkezi İngiltere’de düzenlenecek olan “ Yumurta bağışı” konulu konfreansta Türk halkının görüşlerini açıklayacak.

Antalya Tüp Bebek Merkezinden ve Türkiye’den tek katılımcı ve konuşmacı olarak konferansa katılacak olan Merkez Doktorlarından Op.Dr.Mete Işıkoğlu, yumurta bağışının Türkiye’de yapılamıyor olmasının ve Türk halkının bu konudaki görüşlerini yansıtan, sonuçları çok çarpıcı olarak dünyanın dört bir yanından gelen bilim adamlarına sunacak. Işıkoğlu yaptığı açıklamasında :” Üçüncü uluslararası yumurta bağışı konferansı (3rd Annual International Egg Donation Conference), 4-7 Şubat 2005 tarihleri arasında Hampstead Britannia Hotel /Londra’ da yapılacak. Benim konuşmam 6 Şubat 2005 tarihinde saat 15:45’te ve 30 dk sürecek. Toplantının bizi ilgilendiren çok önemli noktaları var. Sadece yumurta bağışı konusu üzerinde yapılan uluslararası tek toplantı olması, “ diye konuştu.

Türk halkı nasıl bakıyor ?

Işıkoğlu, Yumurta bağışının Türkiye’de yapılmıyor olmasının ve Türk halkın bu konudaki görüşlerini yansıtan sonuçları çok çarpıcı olarak burada sunacağını da ifade ederken : “ Türkiye’den uluslararası bilimsel toplantılarda çok sık konuşma olmadığı için, bu konuşma bu bakımdan genel olarak da öneme sahip . Bu arada uzun süredir Merkezimizde hastalarımız üzerinde gerçekleştirdiğimiz Yumurta bağışı anket sonuçlarını da burada katılımcılar ile paylaşacağız. “ diye konuştu. “

Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 13:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?