22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel, vatandaşlarla piknikte buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği ile Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Antalya Şubelerinin düzenlediği pikniklere katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Türel ilk olarak beraberinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediyesi Başkan Vekili Hasan Demir, Düzlerçamı Belediye Başkanı Mehmet Bahşi, Büyükşehir Meclis Üyesi Cihan Bulut ile Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği’nin Güver Uçurumu’nda gerçekleştirdiği pikniğe katıldı.

Piknik alanındaki tüm masaları tek tek ziyaret eden Türel ve Samani vatandaşlarla sohbet etti. Erzincanlılar Başkan Türel’e yoğun ilgi gösterdi, hizmetleri için teşekkür etti. Türel ve beraberindekiler, bir vatandaşın masasına konuk olarak Erzincan’ın meşhur tulum peyniri ve kete çöreği ile kahvaltı yaptı.

SAZLI SÖZLÜ PİKNİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve beraberindekiler daha sonra Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Antalya Şubesi’nin Düzlerçamı’nda düzenlediği pikniğe katıldı. Burada da piknik masalarını tek tek ziyaret eden Türel, afiyet olsun dileklerini ileterek, vatandaşların hatırlarını sordu.

Bir vatandaş, doğaçlama saz çalarak Başkan Türel’e “hoş geldiniz” dedi. Piknikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Türel, ikram edilen tavuklu bulgur pilavı yedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 11:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?