22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel: “Gemi batarsa hepimiz batarız''

TÜREL: “GEMİ BATARSA HEPİMİZ BATARIZ''

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, ''Ülkede istikrar bozulursa, gemi batar. Gemi batarsa hepimiz batarız” dedi.

Seçim çalışmalarını Manavgat'ta sürdüren Menderes Türel, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti sorunları dinledi.

Bazı vatandaşların 'Sen gittin, Antalya 20 yıl geriye gitti', 'İk yıldır Antalya'da bir çivi bile çakılmadı' sözlerine Türel, 'Takdir vatandaşlarımızın. Daha iyiyi arıyoruz derken, iyiden de oldular” şeklinde yanıt verdi. Türel, vatandaşlarla sohbet ederken, “Mükemmel, iyinin düşmanıdır. Bazen mükemmeli ararken elimizdeki iyiden de oluruz. Elimizdeki iyiyi kaybederiz” dedi.

Manavgat Ziraat Odası, Süt Üreticileri Birliği ve Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği'ni ziyaret eden Türel, esnaf ziyaretleri sırasında kahvehanelere de girdi. Türel, kahvehanede bilardo oynayan gençleri görünce istakayı eline alarak deneme vuruşları yaptı.

Türel, MASİAD'da işadamlarına hitaben yaptığı konuşmada iseTürkiye'de 12 Haziran'da yapılacak seçimin önemine değinerek, “12 Haziran seçimleri sonunda eğer istikrar bozulacak olursa bunun faturasını ilk önce, ülke ekonomisinin lokomotifi olan sizler, yani sanayici ve işadamları öder. Bunu biliyorsunuz. Bu geminin içinde hepimiz varız. Gemi battı mı hepimiz batarız'' diye konuştu.

Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin Türk demokrasisi açısından da önemine değinen Türel, bu seçimlerin ardından il defa yeni bir sivil anayasanın hazırlanacağını, bu anayasanın hazırlanmasında toplumun her kesiminin, muhalefet partilerinin ve sivil toplum örgütlerinin büyük rol oynayacağını anlattı. Türel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti tek başına Anayasa'yı değiştirecek 367 milletvekiline sahip olsa bile, milletin onayına sunacağını söylediğini de sözlerine ekledi.

TÜREL: “GEMİ BATARSA HEPİMİZ BATARIZ''
TÜREL: “GEMİ BATARSA HEPİMİZ BATARIZ''
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 14:08:00
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 18:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?