1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel: Projelerimizle konuşuyoruz

29 Mart yerel seçim çalışmalarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Menderes Türel seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Falez Otel'de Muhtarlarla bir araya gelen Türel, şehir adına gerçekleştirilen önemli çalışmalarda yer alan muhtarlara plaket takdim etti.  Daha sonra Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Sheraton Otel'de düzenlediği toplantıya katılan Menderes Türel, görev süresi içerisinde hayata geçirdikleri projelerin günlük değil, ileriye dönük projeler olduğunu belirterek, " Biz projelerimizle konuşuyoruz. Boş laflar değil, dolu projeler konuşsun istiyoruz. Barış içinde yarış olsun dedik. Ancak projeleri olmayanlar yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltıyorlar. Çamur atarak siyaset yapıyorlar" dedi.

Muhalefet tarafından Boğaçay'da hayata geçirilmek istenilen yatırımlar ile ilgili yapılan eleştirilere de cevap veren Türel, Boğaçay Projesi'nin dünya projesi olduğunu, bölgenin Bakanlar Kurulu tarafından turizm alanı ilan edildiğini daha sonra bu kararın Yargıtay'ca iptal edildiğini hatırlatarak, projenin yapılabilmesi için bölgenin turizm alanı olması gerektiğini vurguladı.

5 yıl boyunca, anlaşılmama riskini de göze aldıklarını, buna rağmen gece gündüz çalışarak Antalya'nın altyapısıyla uğraştığını söyleyen Türel; "Bir belediye başkanının çok kolay göze alamayacağı işlere girdik. Antalya'nın görünen görünmeyen her sorununa el attık. Kendimi Belediye Başkanından çok Arkeolog gibi hissettiğim zamanlar oldu. Bugün geldiğimiz noktada Antalya'nın altyapı sorununu çözdük. Bu çalışmaları yaptığım için ödemem gereken bedelleri de göze alarak yaptım. Yeter ki Antalya'ya kazansın dedim." dedi

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 11:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YORUM-2 IP: 88.231.50.xxx Tarih : 9.03.2009 08:48:46

sayın başkanım sürekli projeden bahsediyorsunuz, daha yolu olmayan ulaşım aracı olmayan çoluk çocuk km lerce yaya okula ve işe gitmeye çalışan vatandaşıyın çilesindende bahset neden saklanıyor bu durumlar üstelik sizin ve idarecilerinizin haberi olmasına rağmen neden duyarsız kaldınız hizmet bizlerinde hakkı değilmi hep turistelerin gezdiği ve şehir merkezinin içerisinden bahsediyorsunuz kenar kızımdakiler vatandaş değilmi? yüzme havuzu ve spor kompleksi o kadar önemli değil elimizdekilerle yetiniriz fakat yol ulaşım okul hepsinden önemli, namaz kılacak camimiz bile yok doğrusu seçim yaklaşmasına rağmen bizleri hatırlayıp ziyarete bile gelmiyorsunuz. siz hiç varsak şelale mah. hürriyet caddesinden geçipte güzergahı gördünüzmü yanlış anlamayın bizler partizan değiliz hizmet iyi yapandan yanayız.

 

saygılarımla