1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel 4. seçim bürosunu açtı

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Türel, Konyaaltı Bölgesi'nde izlenimlerde bulundu. İlk olarak Konyaaltı'nda seçim bürosu açan Türel, sonra bölgede faaliyet gösteren derneği ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve 29 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Konyaaltı Bölgesi'nde önce seçim bürosu açtı, sonra Konyaaltı Koruma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneğini ziyaret etti.

Türel, Konyaaltı, Meltem ve Işıklar caddelerinin ardından dördüncü seçim bürosunu Konyaaltı Bölgesi'ndeki Atatürk Bulvarı'nda açtı. Vatandaşların ellerinde posterler ve coşku dolu tezahüratları ile karşılanan Türel, "Herkese ulaşmalı, dertlerine derman olmalıyız" dedi.

Antalya'nın her mahallesinde her vatandaşa ulaşmaya çalıştıklarını anlatan Türel, "Direkt ulaşamadığımız vatandaşlarımızı seçim bürolarımıza bekliyoruz. Sorunlarını iletebilirler. Onların derdi bizim derdimizdir. Ayrıca buralardan Antalya'yı bir dünya kenti yapacak dev projelerimizi yakından tanıyabilirler" diye konuştu.

Dernek açılışından sonra Konyaaltı Koruma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneğini ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ile AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Abdurrahman Yılmaz, dernek başkanı Sıdıka Elmas'la uzun süre sohbet etti. Elmas'ı yaptığı hizmetlerden dolayı kutlayan Başkan Türel,"Konyaaltı için yaptığınız hizmetler göz ardı edilemez. Makamlar gelip geçicidir. Kalıcı olan hizmettir. Yüreğinizle çalışıyorsunuz. Sizleri kutluyorum" ifadesini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 11:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?