22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel iftarını vatandaşlarla yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel, dün akşam iftarını vatandaşlarla birlikte iftar çadırında açtı. Başkan Türel, Ramazan çarşısını da gezdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel, Ak Parti Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte dün akşam orucunu Işıklar'daki Büyükşehir Belediyesi'nin iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı.

Başkan Türel, iftarını yaptıktan sonra 4'ncü Ramazan Şenlikleri kapsamında Karaalioğlu Park'ı içinde kurulan Ramazan Çarşısı'nı gezdi. Çarşı esnafını tek tek dolaşan Başkan Türel, esnafa hayırlı işler diledi.

Başkan Türel'e esnaf ve vatandaşlarında ilgisi yoğundu. Esnaf başarılı çalışmalarından dolayı Türel'e teşekkür ederek, çiçek verdi. Ramazan Şenliği'ne gelen vatandaşlarla sık sık sohbet eden Başkan Türel, çocuklara ve engelli vatandaşlara yakın ilgi gösterdi.

Zaman zaman vatandaşların sorunlarını da dinleyen Türel, çarşıdaki bir dükkanda oturarak sohbet etti. Antalyalılar Başkan Türel'e, Ramazan Şenliği düzenleyerek eski günleri yaşattığı için teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 13:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?