22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel KONSİAD'ın konuğu oldu

TÜREL KONSİAD'IN KONUĞU OLDU

AK Parti üçüncü sıra Milletvekili adayı ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bugün Konyaaltı İşadamları Derneği'nin düzenlediği toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

Antalya ve Konyaaltı'nın sorunlarının ele alındığı toplantıda konuşan Türel, 12 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerinin önemine değinerek, "Bu seçim diğer dönemlerdeki seçimlerden çok daha önemli. Türkiye bir demokrasi sınavı veriyor. Bu seçim sonunda Türkiye'de demokrasi ipinin ucu, halkın eline geçecektir. Sizler demokrasi ipinin ucunu halkın eline vereceksiniz. Ben halkın sağduyusuna inanıyorum. Ülkede demokrasi istiyorsak halkın sağduyusuna inanmak zorundayız. Bugüne kadar demokrasi ipinin ucunu tutanlar, bunu bırakmak istemiyorlar. Halkın iradesini istemiyorlar. İpin ucunun ellerinden kaçacağını hissettikleri şu dönemde ülkede kargaşa yaratmak istiyorlar" dedi.

Toplantıda KONSİAD üyelerinin soruları da cevaplayan Türel, "Antalya'da yaptığım hizmetlere devam edeceğim. Antalya'nın sorunlarının çözümünde bir nefer gibi gece gündüz çalışacağım. Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önceki sözlerimi nasıl tuttuysam, bundan sonrada verdiğim sözleri tutacağım. Ben hizmet için yeniden kaybetmeyi bile göze alıyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra KONSİAD üyeleri, Menderes Türel'e plaket verdi.

TÜREL KONSİAD'IN KONUĞU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 16:16:02
Güncelleme :27 Nisan 2011 Çarşamba 23:16:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?