1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel seçim çalışmalarını başlattı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 29 Mart günü yapılacak yerel seçimler için çalışmaları başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Cam Piramit'te seçim startını verdi. AK Parti kurulduktan sonra ilk girdiği 2002 seçimlerinde yüzde 34 oy aldıklarını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, şöyle konuştu: "İlk seçimlere girdikten sonra ikinci seçim olan 2007 seçimlerinde yüzde 47 gibi yüksek bir oy aldık. Şimdi bizim hedefimiz yerel seçimlerde bu başarıyı tekrarlamak ve daha yüksek bir oy almaktır. Omuz omuza verip hep birlikte bunu başaracağız. Beş yıl öncesi oranla daha tecrübeli daha özgüvenli ve daha birbirine bağlı kadrolar oluşturduk. Beş yıl önce göreve talip olduğumuz da bir sözümüz vardı. 'Antalya hak ettiği hizmeti alacak' demiştik. Bu gün ne mutlu ki beş yıl önce verdiğimiz sözlerden çok fazlasını yaptık ve gene hizmet yarışında kurdeleyi biz göğüsledik."

Bugün yine önemli bir gün yaşadıklarını anlatan Türel, sözlerine şöyle devam etti: "Hep birlikte omuz omuza sahaya çıkıyoruz. Halkımızın huzuruna, halkın terazisine çıkıyoruz. 29 Mart seçimi için Vira Bismillah diyoruz. Antalya'ya beş yılda hükümetimiz ve belediyemizin gerçekleştirdiği toplam yatırım tutarı beş milyar lirayı buluyor. Yani yaklaşık 3.5 milyar dolarlık bir yatırıma tekabül ediyor. Hedefimiz Büyükşehir, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu belediyelerini kazanarak Antalya'da
6'da 6'ı yapmaktır."

Bir ayı aşan bir süredir Gazze için ağladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Türel, "Orada ölen çocuklarla bizler de ölüyoruz. Vicdanımızdaki kanamayı bir türlü durduramıyoruz. Tüm dünya bu vahşeti izliyor ve geçen her dakikayla aslında insanlık ölüyor" ifadelerini kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel diğer Belediye Başkan Adayları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 22:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?