22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel'den annesine 40. yıl plaketi!

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) meslekte 40 yılını dolduran gazetecileri düzenlenen onur gecesinde plaketle ödüllendirdi.

Plaket alanlar arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in annesi İnci Türel de yeraldı. İnci Türel, plaketini oğlu Menderes Türel'in elinden aldı.

Antalya Kültür Merkezinde düzenlenen geceye Antalya Valisi Aladdin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AGC Başkanı Mevlüt Yeni, cemiyet üyeleri ve meslek hayatlarında 40 yılı dolduran gazeteciler katıldı. Gecede konuşan Vali Alaaddin Yüksel, medyanın hayatın her alanına girdiğini belirterek, "Medya teknolojiyi iyi kullanıyor. Medya işini başarıyla yerine getiriyor. Antalya medyası da bu sorumluluk bilinci ile mesleğini icra ediyor" dedi.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni, AGC üyelerine yönelik proje ürettiklerini, Avrupa Birliği'nden aldıkları hibe kredi ile 120 gazeteciyi kapsayan 18 ay sürecek bir eğitim programı hazırladıklarını söyledi. Konuşmaların ardından meslekte 40 yılını dolduran 27 gazeteciye ödülleri verildi.

Gecede Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, meslekte 40 yılını dolduran annesi İnci Türel'e ödülünü kendi eliyle verdi. Ayrıca Türel'in meslekte 40 yılını dolduran babası Suphi Türel'in ödülünü de Antalya Valisi Alaaddin Yüksel sundu.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 12:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?