21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Türel'den emekli personele plaket

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2004 yılından buyana Büyükşehir Belediyesi'nden emekli olan personelle yaptıkları hizmet için teşekkür plaketi verdi.

Büyükşehir Belediyesi'ne uzun yıllar hizmet eden ve 2004 yılından bu yana emekliye ayrılan 410 personel kendileri için düzenlenen gecede bir araya geldi.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) önünde oluşturulan özel alanda buluşan emekli personel gecesine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Deveci, Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu ve çok sayıda emekli personel aileleri ile katıldı.

Başkan Menderes Türel, 'Değerli büyüklerim' diye başladığı konuşmasına, 'Büyükşehir Belediyesi'nde uzun yıllar çalışmış ve Antalya'ya hizmet etmiş sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bir Antalyalı olarak sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu belirten Türel, "Bu kente, en iyi hizmeti sunmak için çalışan ve en yorulduğumuz anda bile birbirinden güç alarak yoluna devam eden büyük bir aileyiz. Şu an bu büyük ailenin çizdiği güzel tablo, yüzlerinizdeki mutluluk benim birlik ve beraberliğe olan inancımı daha da arttırıyor" diye konuştu.

KENTİN DEĞİŞİMİ SİZLERİN ESERİ

Büyük işlerin, güçlü ekiplerle başarıldığını ifade eden Türel şöyle konuştu: "Göreve başladığımız 2004 yılından bu yana, hep birlikte dayanışma içinde, büyük projelere imza attık, hepsinin altından da başarıyla kalktık. Antalya bugün modern bir dünya kenti olma yolunda ilerliyorsa bu hepimizin eseri. Sadece bugün çalışanların değil onlarca yıl bu çatı altında çalışan sizlerin eseri. Gönlünüz rahat olsun. Sizlerin başladığı işler aynı hassasiyetle devam ettiriliyor. Sizler gibi bu kente, hemşehrisine hizmet etmek için büyük bir aşkla çalışan genç arkadaşlar bayrağı devraldı. Aynı azim ve kararlılıkla, yola onlar devam ediyorlar."

NÖBET DEĞİŞİMİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, uzun yıllar kurumlara emek veren kişilerin kurumlarından ayrıldıktan sonra da minnetle yad edilmesi gerektiğine işaret ederek "Bu nöbet değişimin ardından biz sizleri hep minnetle anacağız. 30- 40 yıl hizmetin ardından burada buluşmak benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Böyle buluşmaların devam etmesini ve Büyükşehir Belediyesi çatısı altında oluşan büyük aile tablosunun her geçen gün daha da güçlenmesini diliyorum" şeklinde konuştu. Başkan Türel, konuşmasının sonunda gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

PLAKET VERDİ

Türel konuşmasının ardından göreve geldiği 2004 yılından bu yana Büyükşehir Belediyesi'nden emekli olan memur ve işçi 410 personele tek tek plaket verdi. Emekli personele katkılarından dolayı teşekkür eden, Başkan Türel, hepsiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Emekli personel de Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e kendilerini unutmadığını ve böyle bir gece düzenlediği için teşekkür etti.

Emekli personel gecesi, Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Türk Halk ve Türk Sanat Müziği İcra Heyeti sanatçılarının verdiği konserle geç saatlere kadar devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 13:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?