1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel'den engellilere ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Menderes Türel, Antalya Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Engelli vatandaşlar, kendilerine verdiği destekten dolayı Türel'e teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay ile birlikte Antalya Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Engelli vatandaşlar, kendilerine verdiği destekten dolayı Türel'e teşekkür etti.

Antalya Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sevinç Aktuğ, Başkan Türel'in engellilerin her zaman yanında olduğunu belirterek, "Her sorunumuzda, ihtiyaç duyduğumuzda Sayın Türel'i yanımızda gördük. Son olarak Migros önündeki üst geçidin altındaki büfenin işletmesini engellilere tahsis etti. Bize verdiği destekten ve Antalya'ya yaptığı hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Aktuğ, kendilerini ilk ziyaret eden belediye başkanının Menderes Türel olduğunu ifade ederek, "Kendisi benim oğlumdur. Bizlere karşı çok duyarlı davrandı her zaman. Antalya'ya çok hizmet kazandırdınız" diye konuştu.

Başkan Menderes Türel de "Engelli vatandaşlarımız için ne yapsak az. Engelli Rehabilitasyon Merkezimiz bittiğinde çok güzel olacak. Engellilere yönelik büyük bir eksiği tamamlayacağız" diye konuştu.

Önemli olanın Büyükşehir ve Muratpaşa'da uyumlu bir çalışma ortamını yakalamak olduğunu kaydeden Türel, araya siyaset girdiği zaman hizmette zorlandıklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 11:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?