21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Türel'den Öner'e teşekkür plaketi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya kent merkezinin alt ve üst yapı sorunlarının çözümüne verdiği destekten dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e, nazar boncuklu plaketle teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçenin alt yapı ve imar sorunlarının çözümü için bir araya geldi. Başkan Öner ve Türel, Kepez Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj, imar planlamaları çalışmaları ve mülkiyet sorununu görüştü. Toplantıya, iki belediyenin bürokratları da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, toplantıda Antalya’yı dünya kenti yapma çalışmalarına katkılarından dolayı Başkan Öner’e, nazar boncuklu plaketle teşekkür etti. Türel, “Gücümüze güç kattınız, çalışma şevkimize heyecan kattınız” sözleriyle plaketi Öner’e takdim etti.

Plaketten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden Öner, “Bu plaket bizleri mutlu etmiştir, onurlandırmıştır; çalışma azmimizi artırmıştır. Sayın Türel’i de Antalya kent merkezine yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Sayın Türel ile birlikte Antalya’yı, Kepez’i modernleştirmeye, dünya kenti yapmaya devam edeceğiz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 14:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Celal Çabuk IP: 212.156.223.xxx Tarih : 18.06.2008 16:33:07

Ben yaklaşık 20 senedir Yeşilyurtmah.oturmaktayım yani mah.ilk sakinlerindenim.önceki Belediye Başkanlarının hiç birisi mahallemize enufak hizmet getirmediler.mahallemizin muhtarı malesef kriz partisi destekcisi ve hiç bir iş yapmıyor.Öner bey neyazıkki oy verdigim bir partiden geldi.Ama hiç bir gün mahalle sakinleriyle görüşmedi.buradaki semt pazarının üzeri kapatılacak diye pazarcıları Evlerimizin önüne getirdi 2 yıl kaldırımlarımızda pazarcıların kalıntılarını temizledik. şimdi ise buradaki boş araziye Oto pazarı yaptı iyi ama içerisi boş olmasına rağmen araba sahipleri arabalarını yol kenarlarına binaların önlerine sokak araların koymaktadırlar.sıkışan ihtiyac gidermek için evleri arasına.ya bıraktıkları su şişeleri vs vs. zira belediye temizlikcileri sadece yolları süpürüyorlar.kaldırımlar temizligi bizlere kalıyor.kısaca mahalleli perişan ortalık curcuna.yol üzerindeki binaların hiç birinin kaldırımları yapılmadı Belediye hizmeti burada durdu.böyle giderse bizde Öner beye Anti plaket verecegiz