21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Türel'den yaşlılara kırmızı gül

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Fethi Bayçın ve Büyükşehir Belediyesi huzurevlerindeki yaşlıları ziyaret etti.

Yaşlıların tek tek bayramlarını kutlayan Başkan Türel, kırmızı gül verdi. Ziyaret sırasında yaşlılara, baklava ikramında bulunuldu.

Başkan Türel, AKM'deki protokol bayramlaşmasının ardından ilk olarak Fethi Bayçın Huzurevi'ni ziyaret etti. Buradaki yaşlıların tek tek bayramlarını kutlayan Başkan Türel, kırmızı gül hediye etti. Yaşlılara sıkıntıları olup olmadığını soran Türel, “Size layık olmak için çalışıyoruz. Dertlerinizi, sıkıntılarınızı bizimle her zaman paylaşabilirsiniz. Kapımız sizlere sonuna kadar açıktır” dedi.

Yaşlılarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Türel, “Kendimi sizlerin ellerini öpmeden bayrama başlamış saymıyorum. Sizlerle beraber olmak bizim için bir belediye başkanlığı görevi değil, kalbimizden gelen bir istektir. Gelenek göreneklerimiz bayramlarda büyüklerimizi ziyaret etmeyi ve ellerini öpmeyi emreder. Bayramları bir tatil olarak görmemeliyiz. Büyüklerimizle bir arada olmalıyız” diye konuştu.

Başkan Türel daha sonra Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti. Buradaki yaşlıların da ellerini öpen Türel, kırmızı gül vererek Ramazan Bayramlarını kutladı. Yaşlılar, Başkan Türel'i çok sıcak karşıladı. Yaşlıların sorunları olup olmadığını soran Başkan Menderes Türel, her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 17:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?