1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel'den yaşlılara vefa

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı’nda bakıma muhtaç yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Burada Türel; “Yaşlılarımız en büyük mirasımızdır. Onların her türlü bakımını üstlenmek, ihtiyaçlarımızı gidermek boynumuzun borcudur” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ve AK Parti Döşemealtı Belediye Başkan adayı Hasan Akalın ile birlikte Çığlık’ta pazar ziyaretinde bulundu.

Pazar Esnafının sorunlarını dinleyen Türel, “Hasan Başkan size söz veriyor. Belediye başkanı olduğunda ilk işi pazar yerinizin üstünü kapatmak olacak. Ben de sizin adınıza bunun takipçisi olacağım” diye konuştu.

Daha sonra bakıma muhtaç yaşlıları evinde ziyaret eden Türel’i karşılarında gören Murat ve Ayşina Ayçiçek ailesi büyük sevinç yaşadı. Menderes Türel’e sarılan Murat Ayçiçeği, “Başkanımız dünyada tek. Kendisini öz evladım kadar seviyorum. Her türlü ihtiyacımızı karşılıyor. Bize doktor gönderiyor, ilaç alıyor” dedi.

Türel ise, “En büyük kazancımız aldığımız hayır dualarıdır. Biz gücümüzü bu dualardan alıyoruz.”ifadesinin kullandı. Daha sonra eşi Ebru Türel ile birlikte Çakırlar Pazarı’nı da ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 17:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?