1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel'e oy verin ölmüşleriniz hayrına!

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde tekrar aday olan Menderes Türel'e, pazar esnafından manili destek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi görüyor. Esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Türel, övgü ve teşekkür alıyor. Bazı esnaf ise Türel'i manilerle karşılıyor.

Başkan Türel, AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Burhan Kılıç ile Aksu Pazarı'nda esnafı ziyareti esnasında büyük ilgi gördü. Esnafla kucaklaşan Menderes Türel'e bir pazarcı, hizmetlerinden çok memnun olduklarını ifade etti.

Başkan Türel'e sarılan pazarcı, doğaçlama olarak şu maniyi hediye etti.
"İsmi uzakta hayali yakın, Türel'e bakıp da korkmayın sakın. Gene başa gelecek, dikkatle bakın. Antalya'nın bayırına, at çıksın çayırına, oylarınızı Türel'e verin, ölmüşlerinizin hayrına"

Pazarcının neşeli dizeleri, Başkan Türel, Ak Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Burhan Kılıç, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Halil Şahin, Yurtpınar Belediye Başkanı Ali Akcan ve ziyarette bulunanları kahkahaya boğdu. Menderes Türel, verdiği destek ve anlamlı hediyeden dolayı teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 11:52:00
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 17:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?