1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Türel'e tapu teşekkürü

Ünsal Mahallesi sakinlerinden Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediyesi adayı Türel’e, tapu sorununu çözdüğü için teşekkür ziyareti.

Ünsal Mahallesi Muhtarı Nazmi Cabadal ve mahalle sakinlerinden oluşan bir grup, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediyesi adayı Menderes Türel’e, tapu konusunda kendilerine verdiği sözü tuttuğu için “Teşekkür” ziyaretinde bulundu ve yanındayız mesajı verdi.

Daha önce aldıkları tapuların iptal edildiğini söyleyen Ünsal Mahallesi Muhtarı Nazmi Cabadal; “Başkan Türel bize ‘Tapu sorunlarınızı çözeceğim’ sözünü vermişti. Aldığımız tapular çok eski olmasına rağmen iptal edilmişti. Yeni düzenleme ile bu iptal kararlarının önüne geçildi. Bu kararların alınmasında AK Parti milletvekilleri Belediye Başkanı Menderes Türel’in çok büyük çabası var. Bize vermiş oldukları sözleri tuttukları için Ünsal Mahallesi halkı olarak kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu ziyaretin kendisini onurlandırdığını söyleyen Türel, “Halkımıza söz vermiştik. Demiştik ki, biz sorunlarınızı çözmek için göreve geldik. Çatınızı başınıza yıktırmayacağız. Sorunlarınızın çözümü için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Şimdi sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Haklımızın memnuniyeti en büyük kazancımızdır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 16:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?