16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Turgut Özal Parkı yenileniyor

TURGUT ÖZAL PARKI YENİLENİYOR

Kepez Belediyesi Özgürlük Mahallesi’ndeki Turgut Özal Parkı’nı yenileme çalışmalarına başlıyor.

Kepez Belediyesi Özgürlük Mahallesi’ndeki Turgut Özal Parkı’nı yenileniyor.Vatandaşların  içerisindeki araç ve gereçleri eskiyen parkın yeniden düzenlenmesi talebi üzerine yenilenmesine karar verilen parkta çalışmaların, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacağı bildirildi.

Parkın, su, elektrik alt yapısından, içerisindeki araç-gereçlere ve yeşillendirmesine kadar yenileneceği ifade edilirken, hazırlanan projeye göre 4 bin 200 metrekare alandan oluşan parka, gül deseni şeklinde saatli su havuzu yapılacağı ifade edildi. Basketbol sahası ve fitness aletlerinin de bulunacağı parkta oturma alanları, çocuk oyun grubu da yer alacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, parkı ismine yakışır hale getirileceğini, Turgut Özal Parkı’nın yeni halinin Kepez’in prestijini artıracağını söyledi. İmardan, yeni yolların açılmasına, kültürden sanata, sosyal belediyecilikten spora kadar hizmet seferberliği başlattıklarını belirten Başkan Tütüncü, ilçeye şehir kimliği kazandıracak projelerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

TURGUT ÖZAL PARKI YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 13:13:02
Güncelleme :21 Temmuz 2010 Çarşamba 13:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?