1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Turist Alanya'da mahsur kaldı

Alanya İlçesinde, eşi tarafından terk edilen Hollanda vatandaşı Van Ee, 20 gündür dışarıda yatıp kalkıyor.


Alanya Belediyesi'nde altı yıl önce nikah yaptığı eşi tarafından terk edilen ve şimdi sokakta yaşamak zorunda kalan Hollandalı posta memuru Alexander Van Ee (58), ülkesine döneceği günü ümitle bekliyor. Eşinin ilk tanıştıklarında çok iyi birisi olduğunu belirten Van Ee, "İki çocuğu vardı. Onlara yardımcı oldum, ev kiralarını ödedim.

Tanıştıktan bir yıl sonra 2003 yılında resmi nikah kıydık. Evlendikten sonra ben tatil zamanlarımda gelirken kendisi Mersin'de yaşıyordu oradan Mahmutlarda kiraladığım eve
taşındık. Evin tüm eşyalarını aldım. Ben ülkeme çalışmaya gittiğim zaman beni aldattığından şüphelendim. Eşim G.Ş. Van Ee (39) kendisinden şüphelendiğimi öğrenince beni kapı dışına koydu" dedi.


Ülkesi Hollanda'dan geldiğinde evdeki eşyaların bir bölümünün satıldığını öğrendiğini belirten Van Ee, şunları söyledi: "Ben 20 gündür sokakta yatıyorum. Beş gündür sadece su içiyorum. Konsolosluk bana yardımcı olmadı. Hiç param olmadığı için dönüş günüm geçtiğinden dolayı ülkeme geri dönemiyorum. 304 TL gümrük cezasını ödeyemediğim için burada kaldım."

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2009 Pazar 16:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?