21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Turist ana-kız yürek hoplatıyor!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde tatil yapan Alman 40 yaşındaki Sabine Hodi Klein ile kızı 16 yaşındaki Paura Klein, Keykubat Plajı'nda jet-ski'ye binmek için hazırlık yaparken çekicilikleri ve güzellikleriyle herkesin dikkatini çekti.

Anne 40 kızı 16 yaşında

Alanya'da tatil yapan çeşitli ülkelerden turistler arasında en çok Almanlar su sporlarına ilgi gösteriyor.

Jet-ski tutkunu olan Alman genç kız Paura Klein ile annesi Sabine Hodi Klein da her gün Keykubat Plajı'nda jet-ski yapıyor. Aracın üzerine çıkıp hazırlık yapan birbirinden güzel anne- kız herkesin dikkatini çekti.

Sabine Hodi Klein, kızının jet-ski tutkunu olduğunu ve bu nedenle hemen her gün plajdaki su sporu istasyonuna geldiklerini söyledi. Alanya’da tatil yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Paura Klein de “Jet-ski ile denize açılmayı çok seviyorum. Burada deniz ve güneş çok güzel. Vatandaşlarıma tatil için Alanya’ya gelmelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Hasan’s Happy Wave Su Sporları İstasyonu Müdürü Nihat King ise turistlerin su sporlarına ilgisinden son derece memnun olduklarını söyledi. King, “Sezon başında geçen yıla oranla bir düşüş yaşadık, ancak özellikle Alman turist sayısındaki artış bizim işlerimize de olumlu yansıdı” diye konuştu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 22:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?