16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Turist kızlar sınır dışı edildi

TURİST KIZLAR SINIR DIŞI EDİLDİ

Tatil yaptıkları Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir marketten bira çaldıkları iddiası ile gözaltına alınan İsveçli kızlar, 18 yaşından küçük oldukları için sınır dışı edildi.

Alanya'ya tatile gelen 18 yaşından küçük iki İsveçli kız bir marketten alkollü içecek çalarken marketin güvenlik kameraları olayı saniye saniye kaydetti.

Kayıtlara göre, Güllerpınarı Mahallesi Hacı Kadiroğlu Caddesi'nde Hüsnü Yılmaz'a (38) ait Güleycan Market isimli iş yerinde olay meydana geldi.

Hırsızlık olayında sabaha karşı kapalı olan marketin kapısında bulunan içki dolabına yönelen İsveç uyruklu turistler Nadım M. (16) ve Andrea A. (17) dolabın kapısını zorlayarak açtı. Dolapta bulunan alkollü içeceklerden 12 adet alan kızlar olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik kamerasını araştıran polis, zanlıların marketin karşısındaki otelde kalan İsveç uyruklu Nadım M. ve Andrea A. olduğunu belirledi. Savcılıkta rehber eşliğinde alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen turist kızlar, 18 yaşından küçük olmaları nedeniyle sınır dışı edildi.

TURİST KIZLAR SINIR DIŞI EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 16:53:00
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 17:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?