21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Turisti gasp eden şahıs yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde İsveçli bir turisti sahilde gasp eden şahıs, sıkı takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahsın, karakoldaki sorgusu sürerken olaya karışan ikinci şahıs ise aranıyor.

Edinilen bilgilere göre olay, İskele Caddesi üzerinde meydana geldi. Tatil yapmak için İsveç'ten Alanya'ya gelen Rickhard Nilsson (24), isimli turist, disko çıkışında yanına yaklaşan 2 kişi tarafından sahile götürüldü.

Burada bıçak zoruyla cüzdanı ve cep telefonu gasp edilen Nilsson, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, turistler irtibata geçerek gasp olayını gerçekleştiren şahısların eşgallerini aldı.

Belirlenen eşgal üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, eşgale uyan ve daha önce de hırsızlık, gasp gibi suçlardan sabıkası olan Hayrettin O., (19) isimli şahsı gözaltına aldı. Karakoldaki ifadesinde suçunu itiraf eden Hayrettin O., gaspı Murat Ç., (19) isimli arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdiğini belirtti.

unun üzerine ekipler, Murat Ç.'nin de yakalanması için çalışma başlattı. Hayrettin O., ise sorgusunun ardından Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.

Zaman
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 18:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?