21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Turistin köpük sevdası bitmiyor!

Antalya'da bir köpük partisinde elektrik çarpması nedeniyle 3 kişinin ölmesi tatilcileri köpük partisi sevdasından vazgeçiremedi.

Antalya'da tatil yapan yerli ve yabancı turistler eğlence mekanlarında düzenlenen köpük partilerinde sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınca dans etti.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yapılan köpük partisi sırasında elektrik çarpması sonucu 3 kişinin ölmesinin ardından tatilciler kendilerini yine köpük partilerine attı. Sıcak yaz gecelerinde yerli ve yabancı turistler eğlence mekanlarında düzenlenen köpük partisine akın etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar köpükler içinde sırılsıklam olan turistler eğlencenin tadını çıkardı. Çılgınca eğlenen gençler ilginç dans figürleriyle yürek hoplattı.

Otelde yaşanan kaza sonrası köpük partilerinin tehlikeli bir eğlence türü olmadığına dikkat çeken makine teknikeri Taner Söğüt, "Köpük sıkma makinelerinin kullanım sırasında ilk alınacak tedbir makinenin köpük veya suyla temas etmemesi için yerden yükseğe kurulmasıdır. İkinci tedbir ise köpük sıkma makinesi su ile temas edecek olursa makinede elektrik kaçağını engelleyecek sigorta sisteminin bulunması gerekir. En önemlisi ise makine ehliyetli kişiler tarafından kullanılmalı" dedi.

Köpük partisinde çılgınca dans eden Rus turist Valentina Oksanov, "Köpük partisinde meydana gelen kazayı televizyonlardan izledim. Köpükler içinde dans etmek çok eğlenceli. Köpük partisinde korkmadan eğleniyorum" diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 10:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?