21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Turistler, Onur Air'den şikayetçi olmadı

Almanya ve Hollanda’dan Türkiye’ye yaptığı seferleri, uçakların teknik ve bakım yetersizlikleri gerekçe gösterilerek durdurulan Onur Air Havayolu Şirketi ile Alanya’ya tatile gelen turistler, bir kaç gün gecikmelide olsa ülkelerine gönderilmeye başlandı.

Alman turistler mağdur olmadıklarını söyleyerek, "Aksine birkaç gün fazladan tatil yaptık" dediler.

Braunschweig kentindeki Havacılık Dairesi ve Hollanda Havacılık Dairesi, güvenlik gerekçesiyle Onur Air’e uçuş yasağı getirince, bu havayolu şirketi ile Alanya’ya gelen turistlerin bir kaç gün fazladan tatil yapmasına neden oldu. 1 hafta önce Onur Air ile tatile gelen Alman Claus ve Gerogia Beckentin çifti, "Onur Air ile geldik ama yaşanan bu sorundan dolayı başka bir havayolu şirketi ile ülkemize dönmek zorunda kaldık. Tatil yaptığımız otelde bir sorun yaşamadık. Sadece bir kaç gün fazladan tatil yapmış olduk. Ancak Hamburg yerine Köln’e giderek aktarma yapılacak" dedi.

15 gün önce Onur Air ile Alanya Pegasos Otel’e gelen Alman Dainale Kafert de, "Bu sabah dönmemiz gerekirken, öğleden sonra gideceğiz. Acente tüm işlemlerimizi yaptı. Burada hiçbir sorun yaşamadık. Odamızdan çıkartılmadık ve yaşanan sorun bize kesinlikle yansımadı. Bugün öğleden sonra Almanya’ya uçacağız. Ancak şehrimize aktarmalı olarak gideceğiz" diye konuştu.
Karen Kemna ise Onur Air ile 10 gün önce tatile geldiğini, yaşanan bu olumsuzluktan dolayı endişelendiğini söyleyerek, "Ancak endişelerim yersiz çıktı. Otelde gereken yardımlar yapıldı. Başka bir havayolu ile ülkemize gitmemiz sağlandı. Hiçbir sorun yaşamadım" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 17:16:05
Güncelleme :15 Mayıs 2005 Pazar 17:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?