21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Turistlerden rafting show

Antalya'ya tatil için gelen adrenalin tutkunu turistlerin vazgeçilmezi arasında yer alan raftinge ilgi her geçen gün artarken, Köprüçay Irmağı'na gelen turistlerin ilginç şovları dikkat çekiyor.

Antalya'da tatilini geçirmekte olan Rus turist Vlademir Kuchuyenhco Köprüçay Irmağı'nın rafting ve kano sporu için çok ideal bir yer olduğunu belirterek 3 yıldır bölgeye geldiğini hem rafting hem de kano sporu yaptığını söyledi. Rafting kulvarının başlangıç noktası olan Oluk köprüden mevkiinde suların sakinleştiği Beşkonak köyüne kadar olan 12 kilometrelik alanı 30 dakika içerisinde tamamladığını ifade etti.
Alternatif turizm için Köprüçay ırmağının mükemmel bir arazi uyumu sağladığını belirten Rus turist, ancak geçtiğimiz günlerde çıkan yangın içinse gerçekten çok üzüldüğünü söyledi.

Rusya'da kano sporuyla uğraştığını söyleyen Vlademir Kuchuyenhco, çeşitli derecelerinin olduğunu ifade ederek tatile geldiği Antalya'da bu yarışmalara Köprüçay'da hazırlanma imkanı bulduğunu belirtti.

Vlademir Kuchuyenhco 12 kilometrelik rafting parkurunu tamamladıktan sonra ise botuyla birlikte yaptığı şov ise hem turlara katılanlara hem de ırmak kenarında piknik yapan ailelerin büyük ilgisini çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 14:16:59
Güncelleme :25 Ağustos 2008 Pazartesi 14:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?