22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Turistlerden yağmur altında dans

ANTALYA'DA TURİSTLERDEN YAĞMUR ALTINDA DANS

Antalya'da kısa süreli etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşatırken, bazı turistler yağmur altında dans etti.

Yazdan kalma günler yaşanan Antalya'da öğleden sonra etkili olan kısa süreli sağanak yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Meteoroloji'nin yağmur uyarısına karşın evlerinden hazırlıksız çıkan Antalyalılar sağanak yağmur karşısında zor anlar yaşadı. Vatandaşlar, otobüs durakları ve kapalı alanlarda yağmurun dinmesini beklerken, yollarda oluşan su birikintileri araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı ve Kaleiçi gezisinden dönen turistler de sağanak yağmurdan nasibini aldı. Tur otobüslerini bekleyen turistler aniden başlayan yağmur karşısında ıslanmaktan kurtulamadı. Yağan yağmur altında eğlenmeye devam eden turistler, ayaklarından çıkardığı terlikleriyle yağmur altında dans ettiler.

Meteoroloji İşleri Antalya Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Antalya ile çevre il ve ilçelerinde pazar ve pazartesi günleri parçalı bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 19:44:02
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 09:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?