21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Turistlerin deniz keyfi

Antalya ve çevresinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezi'nden alınan bilgiye göre, Antalya sahillerinde hava sıcaklığı bugün 27 ile 29 derece arasında değişti.

Yetkililer, Antalya'da ekim ayı uzun yıllar ortalama sıcaklığının 27 derece olduğunu, bugün hava sıcaklığının 29 dereceye ulaştığını bildirdi.

Antalya ve çevresinde havanın hafta sonuna kadar parçalı bulutlu olacağını ve yağış beklenmediğini kaydeden uzmanlar, hava sıcaklığının bir kaç gün daha 28/29 derece civarında seyredeceğini, hafta sonunda ise 25 dereceye kadar düşeceğini söylediler.

Bu arada, hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı belirtilen Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova'da turistler güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor. Üçağız yöresinde bazı turistler kano turu yaparken, bazıları da Demre'nin Çayağzı Limanı ve Üçağız köyünden yat turuna çıkıyor, Kekova Batık Kenti ve Simena Antik Kenti'ni geziyorlar.

Yatın güvertesinde güneşlenen turistler molalarda, kendilerini Akdeniz'in mavi sularına bırakıyorlar. Denize daha çok Rus turistlerin girdiği gözleniyor.

AA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 09:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?