22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Turizm acentelerine anahtar ödülü

TURİZM ACENTELERİNE ANAHTAR ÖDÜLÜ

Antalya'nın Alanya İlçesine 2009 yılında 100 binden fazla turist getiren 5 acenteye Altın, 7 acenteye Gümüş anahtar verildi

Alanya Belediyesi tarafından ilçeye en çok turist getiren acentelere teşekkür plaketler törenle verildi. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan ve turizm acentesi yetkilileri katıldı.

"HANUTÇULARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Hasan Sipahioğlu, acentelerin bölgenin kalkınması için çok önemli bir role sahip olduğunu söyledi. Sipahioğlu, "Bir turizmci olarak 80'li yıllardan bu yana turizmde yaşanan sıkıntıları biliyoruz. 2010 yılında havalimanın hayata geçmesiyle acentelere daha iyi imkanlarla turist getirme imkanı sağlayacağız. Bizim de görevimiz turisti nazik bir şekilde ağırlmak ve memnun ayrılmasını sağlamak bu anlamda elimizden geleni yapacağız. Hanutçulara göz açtırmayacağız Bizler bu konuda istikrarlı bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz' dedi.

Kaymakam Hulusi Doğan ise, "Acenteler vücuda kan toplayan ve vücudun ayakta kalmasını sağlayan damarlar gibisiniz. 1 milyon 800 bin turisti ilçemize getirdiniz. Acentelerin hakkını ödeyemeyiz"dedi.

Konuşmaların ardından ilçeye en çok turizm getiren acentelere altın ve gümüş anahtarlar hediye edildi.

TURİZM ACENTELERİNE ANAHTAR ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 17:56:00
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 18:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?